Turck nabízí kompletní balíček M12 Power, od kabelů přes konektory až po moduly RFID, I/O a napájecí zdroje

Komplexní sortiment M12 Power

13/21 – Turck rozšiřuje svou řadu integrovaných řešení pro decentralizované napájecí zdroje - od kabelů až po moduly RFID a I/O

Mülheim, August 19, 2021

Společnost Turck rozšiřuje svou rozsáhlou řadu připojovacích technologií a nyní nabízí plně komplexní sortiment M12 Power v kódování K, L, S a T. Kromě již dostupných napájecích kabelů M12 řada M12 Power nyní obsahuje také samostatné konektory, panelové konektrory a rozdělovače, jakož i adaptéry M12 na 7/8”. Kromě připojovací technologie nabízí Turck svým zákazníkům také technologii M12 Power v robustních blokových modulech I/O a RFID a napájecí zdroje s krytím IP67.

Široká škála možných kombinací umožňuje jednoduchá a efektivní řešení strukturovaného a decentralizovaného napájení - od napájecího zdroje přes ovládací skříň až po všechna koncová zařízení. Uživatelé těží z vysoké dostupnosti systému a také úspor času a nákladů díky bezpečnému a vysoce výkonnému přenosu energie - dokonce i při vysokých okolních teplotách.

Robustní řešení Turck M12 Power jsou vhodná pro nejnáročnější podmínky, které se často vyskytují v aplikacích, jako je strojírenství, třídírny a balicí závody, automobilový průmysl nebo manipulace s materiálem. Kompaktní konektory M12 jsou vhodné prakticky pro jakoukoli aplikaci. To je zvláště důležité v omezených prostorách nebo v obtížně přístupných prostředích. S krytím IP69K zajišťují bezpečný provoz kdykoli.

Různé kódování konektorů brání možnosti chyb připojení při použití v celé řadě aplikací. 4 a 5pinové L-kódované a 4pinové T-kódované napájecí konektory M12 jsou speciálně navrženy pro použití se stejnosměrnými napájecími zdroji až do 63 V DC/16 A. 5pinový K a 4pinový S konekor byl vyvinuty pro napájecí zdroje do 630 V AC/16 A a jsou zvláště vhodné pro napájení střídavých motorů a pohonů.