Kompaktní, robustní a nastavitelné během probíhajícího procesu: kapacitní senzory Turck v kovovém pouzdře M8 a M12

Kapacitní senzory M8/M12 s IO-Link

Kompaktní senzory Turck v kovovém pouzdře s LED viditelnou ze všech stran zjednodušují montáž, učící procesy a monitorování stavu

Mülheim, November 4, 2021

Turck představuje nové kapacitní snímače v kovovém pouzdře M8 a M12 pro vestavnou i nevestavnou montáž. Robustní zařízení IO-Link s krytím IP67 jsou kompaktní a nabízejí všestranné použití, zejména pro detekci objektů ve výrobě, logistice nebo farmaceutických aplikacích. Jejich funkce dynamického učení zjednodušuje nastavení během probíhajícího procesu. Senzory tak dokážou detekovat extrémní hodnoty projíždějících předmětů na dopravníkových linkách a nezávisle určit ideální spínací bod. Integrovaná funkce čítače umožňuje implementaci aplikací autonomního počítání bez potřeby PLC.

Senzory poskytují velké množství doplňkových informací pro systémy sledování stavu pro sledování stavů stroje: přes rozhraní lze přímo vyvolat procesní hodnoty, provozní hodiny, skutečnou vnitřní nebo maximální teplotu, počet sepnutí nebo aktuální stav zařízení.

Snímače IO-Link se uvádějí do provozu obvyklým procesem IO-Link. Nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je s IO-Link mastery společnosti Turck, které umožňují přímý přístup ke všem parametrům prostřednictvím jejich webového serveru. Uživatelé proto nemusí stahovat IODD ani interpret IODD, jako je Pactware.