Ploché dotekové tlačítko Banner K50 je vhodné zejména pro pick-to-light aplikace s omezeným montážním prostorem

Podsvětlené tlačítko K50 v plochém provedení

15/17 – Ploché dotekové tlačítko Banner K50 je vhodné zejména pro pick-to-light aplikace s omezeným prostorem

Mülheim, 19. října 2017

Společnost Turck s partnerem Banner Engineering rozšiřuje portfólio pick-to-light produktů o podsvětlené ploché tlačítko K50. Díky výšce pouze 17 mm a robustnímu provedení IP69K je tlačítko zvláště vhodné do míst s omezeným montážním prostorem. Lehký dotyk prstem nebo dlaní bez fyzického tlaku je dostatečný pro aktivaci tlačítka. Tlačítko lze aktivovat jak v rukavicích, tak i holými rukami. Plochá K50 má podobnou funkci jako indikátory kopulovité. Mohou být použity jako tlačítka, potvrzovací zařízení nebo v aplikacích pick-to-light.

Plochá K50 je dostupná s jednou až třemi barvami a má také vysokou svítivost pro použití ve světlém prostředí. Tlačítko je konstruováno pro stupeň krytí IP67/IP69K a je imunní vůči nechtěnému stisknutí, které by mohla způsobit špína, kapky vody, olejové nebo čisticí prostředky, ale také elektrické rušení. Bez pohyblivých částí je tlačítko extrémně robustní a bytelné. Ergonomické provedení plochého tlačítka K50 zabraňuje bolestem rukou, zápěsti a paží v důsledku opakovaného stisknutí.